За 8 з половиною хвилин були продані «сотні тисяч» смартфонів Redmi Note 7

Продажі другої партії Redmi Note 7 заплановані на 18 січня
Сьогодні в Китаї стартували продажі смартфона Redmi Note 7 – першої моделі незалежного бренду Redmi. Модель привертає увагу як ніякий інший Redmi, тому що крім відмінного співвідношення ціни і характеристик тут ще і вологозахист, і підвищена міцність, і розширена до 18 місяців гарантія. Розуміючи, що Redmi Note 7 гарантований високий попит, в Xiaomi навіть підготували дуже великий складський запас-1 мільйон смартфонів. І ось сьогодні в Китаї стартували продажі першої партії.

Вони закінчилися через 8 хвилин і 36 секунд. Конкретний обсяг цієї партії не повідомляється, але джерело говорить про «сотні тисяч». Враховуючи обсяги складських запасів, в це не складно повірити. Наступна партія Redmi Note 7 надійде до продажу 18 січня, і напевно вона буде розпродана так само швидко.

Між тим, напередодні Xiaomi перестала приймати попередні замовлення на смартфон – всього лише через 20 хвилин після початку. Глава бренду Лю Вейбинг (Lu Weibing) пояснив це просто: вони перевершили очікування. Тому топ-менеджер запропонував всім зацікавленим в покупці взяти участь в сьогоднішньому першому раунді реальних продажів. Також він пообіцяв збільшити обсяги виробництва моделі та забезпечити безперебійні поставки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.