Що вибрати Pocophone F1 чи Redmi Note 7?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці 2 смартфони  є першими які випустилаxiaomi  під своїми суббрендами.

Процесор:

Pocophone f1 має флагманський чіп snapdragon  845 який є потужнішим  за snapdragon  660 і дозволяє грати в сучасні ігри на max настройках графіки.Проте, при щоденному використанні користувач не помітить різниці і буде цілком задоволений швидкістю роботи  660 “дракона”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, pocophone f1 буде трішки дорожчим але потужнішим і завдяки рідинній системі охолодження буде оптимальним  вибором для людей, які багато грають, але не мають грошей на більш дорогі флагмани.

Дизайн:

Redmi note 7 має градієнтний скляний корпус і виріз “капля” для фронтальної камери.Цей смартфон виконаний в стилі смартфонів Huawei.Він має 6.3- дюймовий дисплей при відношенні сторін 19.5:9.

Дизайн не є сильною стороною Pocophone f1. Його корпус виконаний із пластику, а на лицьовій частині красується виріз моноброва в якій є фронтальна камера, динамік і датчики для розблокування по лицю, які є більш безпечним і швидшим рішенням ніж розблокування фронтальної камерою як в Redmi note 7. Pocophone f1 має 6.18- дюймовий дисплей при відношенні сторін 18.7:9.

Обидва екран смартфонів  захищені  склом Gorilla  Glass і не бояться цирапин. Їх можна спокійно класти в одну кишеню з з ключами.

Камера:

Фронтальна камера Redmi note 7 має 13 мп, а основна здвоєна48+5 мп, але ми фактично отримуємо 12+5 мп. Фото на його камеру якісніші ніж на Pocophone f1 який має також здвоєну 12+5 мп камеру. Фронтальна камера в Pococphone така ж як в Xiaomi mi 8 і має 20 мп.Приклади фотографій внизу.

Особливості:

Обидва смартфони мають USB type-c  спорт для зарядки, аккумулятор на 4000 mah( такого акамулятора спокійно вистачає на день звичайному користувачеві) і 3.5 мм mini jack для провідних навушників. В обох смартфони немає NFC, отже ви не зможете користуватися Google pay. Серед особливостей Redmi note 7 варто відзначити наявність інфра-червоного порту для управління технікою. Pocophone f1 підтримує Quick  Charge  3.0 , а Redmi note 7 Quick  Charge  4.0.

Ціна:

Pocophone f1 у наймолодшій версії (6/64) можна купити за 8700 гривень в Україні,а Redmi note 7           (китайська версія) можна купити за 6500 гривень(4/64)на aliexpress або інших китайських інтернет магазинах, проте скоро його можна буде купити в Україні.

Висновок:

Людям, яким потрібен потужний ігровий давай за адекватні гроші варто взяти Pocophone f1.

Для тих, кому важливий дизайн або камера краще вибрати Redmi note 7.

Приклади фотографій:
Приклади фотографій:
Приклади фотографій:
Приклади фотографій:
Приклади фотографій:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.