Sony хоче відмовитися від лінійки смартфонів Xperia Compact

На жаль, Sony Mobile не привезла на виставку CES 2019 нові смартфони, натомість віце-президент компанії Дон Меса охоче поспілкувався з журналістами і розповів про плани виробника.

Компанія розробила нову стратегію свого розвитку, щоб повернути конкурентоспроможність і колишню славу. В подробиці Дон Меса не став вдаватися, але пообіцяв, що перші плоди роботи ми побачимо вже на виставці MWC 2019 в лютому.

Швидше за все, компанія зробила ставку на свій новий флагман Xperia XZ4, який дебютує саме на MWC. За словами президента, вони мають намір поліпшити мобільні камери. За чутками, Xperia XZ4 стане першим пристроєм виробника з потрійною основною камерою.

А ось традиційну флагманську модель Xperia XZ4 Compact, яка повинна була отримати хорошу «начинку» і компактні розміри, швидше за все, чекати не варто. Молодші версії не користуються популярністю, тому Sony думає відмовитися від цієї лінійки.

“Ми дуже довго залишалися з Compact через простоту його використання. Завжди є місце для різних розмірів, але люди хочуть набагато більше простору для контенту», — сказав Дон Меса.

2019-й має стати роком 5G, але Sony не збирається поспішати з випуском таких пристроїв. Компанія хоче дочекатися повноцінного розгортання мереж п’ятого покоління, після чого і займеться 5G-смартфонами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.