Глава Xiaomi пообіцяв флагманський смартфон Redmi за $370

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, вже після заходу, на якому дебютували смартфони Redmi Note 7 і Redmi Note 7 Pro, з’ясувалися деякі цікаві подробиці як про дві ці новинки, так і плани по розширенню модельного ряду Redmi.

Почнемо з Redmi Note 7 і Note 7 Pro. Як виявилося, ці моделі, на відміну від інших смартфонів Xiaomi, забезпечуються подовженою гарантією — 18 місяців замість стандартних 12. Це виглядає привабливо для споживачів, особливо враховуючи, що мова йде про бюджетні моделі. До того ж такий хід може вигідно виділити Redmi Note 7 і Note 7 Pro на тлі конкурентів (Lenovo, Honor та інших) зі стандартним гарантійним періодом в один рік.

Друга новина стосується подальшого розвитку модельного ряду Redmi як незалежного бренду. Під час прес-брифінгу глава Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) повідомив, що Redmi як і раніше буде випускати смартфони з найкращим поєднанням ціни і якості, але при цьому поряд з доступними моделями ціною близько $150 (4 300грн.), будуть моделі і подорожче — $295 (8 400 грн.) і навіть $370 (10 500 грн.). Тобто буде класичний поділ на моделі початкового, середнього і вищого рівнів, як, наприклад, в тій же лінійці Honor.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Верхнє значення — це своєрідний межа, за який смартфони Redmi виходити не будуть, щоб не допустити внутрішньої конкуренції з моделями Mi. У той же час в Redmi будуть використовуватися флагманські платформи. Наприклад, нещодавно в Мережі спливли подробиці про якийсь Redmi на SoC Qualcomm Snapdragon 845. Так що в майбутньому нас чекають нові і цікаві Redmi, в міру дешеві, але які при цьому використовують фірмові перевірені рішення і далеко не найдешевші однокристальні платформи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.