Xiaomi Redmi Note 7 на офіційних фотографіях виглядає неймовірно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi вирішила випустити на ринок смартфон Redmi Note 7, причому вийде він під окремим самостійним брендом. На опублікованих фотографіях видно, що мобільний пристрій має подвійну основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп, а також сканер відбитків пальців круглої форми на тильній кришці. На верхньому торці телефону знайшлося місце для роз’єму 3,5 мм, призначеного для підключення навушників, а ось знизу є, судячи з усього, USB Type-C.

Основний каркас смартфона для додання йому жорсткості виконаний з металу, а ось тильна кришка виготовлена ​​із загартованого скла, швидше за все, Corning Gorilla Glass 4. Відомо, що Xiaomi Redmi Note 7 оснащений 6,3-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD + і вирізом у верхній частині, акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, а також модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS.

 

Якщо чутки правдиві, новинка отримає чіп Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц і графікою Adreno 516. Прямо «з коробки» на телефон виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової прошивки MIUI 10. Купити Xiaomi Redmi Note 7 покупці зможуть вже в середині січня 2019 року, а на вибір запропонують кілька кольорів, в список яких потраплять рожевий, чорний і синій. Даних про вартість цього смартфона поки що, на жаль, немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.