Categories: Смартфони

Xiaomi показала неймовірний Redmi Note 7 в трьох кольорах

Share

Судячи з усього, до офіційної презентації смартфона Xiaomi Redmi Note 7 залишилося всього кілька днів, тому як, 7 січня 2018 року, виробник виклав в мережу зображення майбутньої новинки, на якому його можна розглянути відразу в трьох кольорах. Так, зокрема, купити цей бюджетний смартфон з цінником на рівні $ 250 покупці зможуть в чорному, фіолетовому і червоному (рожевому) кольорах. На лицьовій частині буде знаходитися великий дисплей.

У цього самого дисплея зверху буде схожий на краплю виріз під фронтальну камеру, а розмір відступу знизу виявиться мінімальним для тієї цінової категорії, до якої увійде Xiaomi Redmi Note 7. На тильній частині мобільного пристрою знаходяться подвійна основна камера і сканер відбитків пальців, нехай його і не видно на опублікованому зображенні. За деякими даними, новинка зможе похвалитися камерою з роздільною здатністю 48 Мп, яка отримає підтримку безлічі алгоритмів для поліпшення якості знімків.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 оснащений 6,3-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge. Прямо «з коробки» на телефон встановлений прошивка MIUI 10 на базі Android 9.0 Pie.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, офіційна презентація цього телефону відбудеться вже 10 січня в Китаї, тобто буквально на днях. Якщо Xiaomi Redmi Note 7 отримає роз’єм USB Type-C, а це вкрай ймовірно, він стане першим мобільним пристроєм в рамках модельного ряду Redmi з такою особливістю. Інформації про те, за якою ціною буде продаватися даний смартфон, поки що немає, але зате є дані про те, що купити собі цей апарат покупці зможуть в версіях з 6/64 ГБ і 6/128 ГБ пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024