Xiaomi Redmi Note 7 показався на тестовій платформі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готується представити перший смартфон лінійки Redmi після перетворення її в повноцінний бренд, і це буде Redmi Note 7. Сьогодні ми опублікували відеоролик, що демонструє витривалість моделі, а зараз наводимо новий рекламний постер і характеристики моделі – вони стали відомі завдяки бенчмарку Geekbench.

Рекламне зображення не демонструє нічого нового: три колірних виконання (чорне і два градієнтних), каплевидний виріз і здвоєна основна камера – все це видно і в ролику. Хіба що підтверджується наявність здвоєної камери і роздільна здатність основного датчика – 48 Мп.

А ось дані Geekbench цікавіше: смартфон побудований на SoC Snapdragon 660, має 6 ГБ оперативної пам’яті і працює під управлінням ОС Android 9.0 Pie. Судячи з усього, Redmi Note 7 йде на зміну моделі Redmi Note 6 Pro, заснованої на SoC Snapdragon 636. Новинка запропонує процесор з великою швидкодією, більше оперативної пам’яті і краще камеру. А ось розміри екранів їм ємність акумуляторних батарей приблизно збігаються: Redmi Note 6 Pro – 6,26 дюйма і 4000 мА·год, Redmi Note 7 – 6,3 дюйма і 3900 мА·год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.