Смартфони OnePlus 3 і OnePlus 3T скоро отримають Android 9.0 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька місяців тому OnePlus пообіцяла оновити до Android 9.0 Pie не тільки OnePlus 5 і OnePlus 5T, але і OnePlus 3 і OnePlus 3T, ніж досить сильно здивувала громадськість, адже компанію часто критикували за те, що вона швидко припиняє підтримку своїх смартфонів, перемикаючись на більш нові моделі.

Тиждень тому компанія OnePlus почала поширювати фінальну стабільну версію нової прошивки OxygenOS на базі Android 9.0 Pie серед користувачів смартфонів OnePlus 5 і OnePlus 5T. Пару днів тому для цих смартфонів була випущена прошивка Oxygen OS 9.0.1. А це означає, що OxygenOS на базі Android 9.0 Pie для смартфонів OnePlus 3 і OnePlus 3T вже на підході.

Це підтверджується тим фактом, що обидва смартфона працюють під управлінням Android 9.0 Pie, вже активно тестуються в популярному бенчмарке Geekbench. Причому перші записи датуються 27 грудня 2018.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У даний момент OnePlus 3 і OnePlus 3T працюють під управлінням OxygenOS 5.0.8 на базі Android 8.0 Oreo. Розробники вирішили пропустити Android 8.1 Oreo і відразу випустити прошивку на базі дев’ятої версії Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.