Samsung Galaxy Note 9 впав в ціні до неймовірного мінімуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми провели дослідження ситуації на ринку і з’ясували, що флагманський телефон Samsung Galaxy Note 9 тепер можна купити в Україні дешевше, ніж будь-коли раніше. Початкову конфігурацію смартфона, а вона може похвалитися 64 ГБ постійної пам’яті, продають за 36 999 грн. Виходить, що мобільний пристрій став дешевшим приблизно на 3 – 4 тис. гривень.

На вибір покупців доступне тільки синє забарвлення. За зниженою ціною Samsung Galaxy Note 9 реалізують десятки торгових точок, які обіцяють надати на нього навіть два роки гарантії, але офіційні вона чи ні – не уточнюється. Сам смартфон оснащений 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Quad HD + (2960 на 1440 пікселів), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц і графікою Mali-G72 MP18.

В іншому, мобільний пристрій преміального рівня може похвалитися подвійною основною (12 Мп + 12 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, захисним склом Corning Gorilla Glass 5, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, NFC, 4G VoLTE, A-GPS, GLONASS і GPS, а також сканером відбитків пальців на тильній кришці, захистом від води і пилу за стандартом IP68 і повноцінним сканером райдужної оболонки ока. Габарити корпусу телефону складають 161.9 x 76.4 x 8.8 мм, а важить він 201 грам. Буквально на днях для нього випустили операційну систему Android 9.0 Pie в особі прошивки One UI, яку вже зараз усі охочі можуть встановити. Придбати смартфон можна за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.