Свіжа версія Flyme для смартфонів Meizu принесе новий режим для водіїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu опублікувала графік випуску нової стабільної прошивки Flyme 7.2 для обмеженої кількості бета-тестерів. Поточної стабільною версією прошивки для смартфонів Meizu є Flyme 7.1.5.0.

Так от, першими, вже 8 січня, оновлення отримають користувачі Meizu 16th, Meizu 16th Plus і Meizu 16 X. Потім, з 15 січня до тестування підключать користувачів Meizu E3, Meizu M6 Note, Meizu 15 Plus, Meizu 15, Meizu M 15, Meizu Pro 7 Plus, Meizu Pro 7 (MedaiTek), Meizu Pro 7(Snapdragon), Meizu S6, Meizu M6, Meizu M5 Note, Meizu Pro 6 Plus, Meizu MX 6, Meizu Pro 6s, Meizu Pro 6, Meizu Pro 5, Meizu M1E, Meizu M3 Max, Meizu Note 8 і Meizu X8.

Головним нововведенням Flyme 7.2 стане абсолютно новий режим для водіїв, в якому на екрані буде відображатися більш зручний інтерфейс, що дозволяє рідше відволікатися. Практично всі функції будуть здійснюватися за допомогою оновленого голосового помічника, так що торкатися до екрану і дивитися на нього в принципі не потрібно буде. Також змінам піддасться домашній екран.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вихід фінальної версії прошивки очікується через кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.