Перший смартфон Samsung з отвором в екрані Samsung Galaxy A8s готується вийти на світовий ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першим смартфоном південнокорейського виробника Samsung, який отримав врізану в активну область дисплея фронтальну камеру, став Samsung Galaxy A8s.

Всього кілька днів тому почалися офіційні продажі Samsung Galaxy A8s, однак спочатку він був випущений тільки в одній країні, причому це не Південна Корея. Йдеться про Китай, де він пропонується за ціною близько 420 доларів (11 642 грн.) у версії 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ енергонезалежної флеш-пам’яті.

Однак тепер з’явилися докази того, що пристрій готується вийти на світовий ринок. Відповідні записи з’явилися в базах даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) а також організації WiFi Alliance, що займається сертифікацією обладнання, що підтримує мережі Wi-Fi. Пристрій проходить під модельними номерами SM-G887 і SM-G887N. Зазвичай літера N додається до модельного номера смартфонів, які також виходять в Південній Кореї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, смартфон отримав екран діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 710, потрійну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 24, 10 і 5 Мп, фронтальну 24-мегапіксельну камеру і акумулятор ємністю 3400 мА•год

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.