Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 надходить у продаж в п’яти різних моделях

Share

До офіційної презентації флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 залишилося всього кілька тижнів, тому як захід, присвячений його анонсу, пройде 20 лютого. Буквально вчора, в мережі з’явилося дуже багато подробиць про те, що буде представляти із себе новий апарат. Ці відомості включають в себе дані про те, в яких моделях мобільний пристрій виявиться доступний для покупки. Серед таких будуть навіть версії з підтримкою 5G.

Повідомляється, що купити Samsung Galaxy S10 покупці зможуть в цілих п’яти різних версіях, що відрізняються один від одного різними особливостями. Самою доступною за ціною моделлю стане Galaxy S10 Lite, яка здатна похвалитися плоским 5,8-дюймовим екраном. Він отримає подвійну основну і одинарну фронтальну камеру, а також сканер відбитків пальців збоку. Оригінальна модель Galaxy S10 отримає 6,1-дюймовий екран, подвійну основну і одинарну фронтальну фотокамери.

Що ж стосується Galaxy S10 +, то йому приписують 6,44-дюймовий екран, потрійну основну і подвійну фронтальну камери. Також купити новинку покупці зможуть в версіях Galaxy S10 5G і Galaxy S10 Bolt, а стануть вони ексклюзивами від оператора зв’язку Verizon. Подібні моделі зможуть похвалитися акумулятором підвищеної ємності, а також величезним 6,7-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, зігнутим з бічних сторін. Крім того, їм приписують четверну основну камеру і подвійну фронтальну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, корпусу S10 5G і S10 Bolt будуть виконані не зі скла, а з дорогої кераміки. Офіційна презентація всіх п’яти цих телефонів відбудеться вже в кінці лютого, причому деякі моделі обіцяють показати на виставки MWC 2019. В чотирьох версіях флагманського смартфона Samsung буде вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, чим користувачі гарантовано залишаться задоволені. Інформації про те, за якими цінами будуть доступні всі ці мобільні пристрої, поки що немає.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024

    Як менше користуватися смартфоном: у вчених є відповідь

    Дослідження університету Мічігану показує, що утруднення функцій прокручування і натискання на екрані телефону на 16%…

    15.05.2024

    Чому Apple та Samsung не поспішають впроваджувати швидку зарядку

    У світі технологій, що постійно розвивається, для смартфонів дебати навколо швидкої зарядки посіли центральне місце,…

    15.05.2024

    Windows 11 запише всі дії користувача

    Операційна система Windows 11 тепер записуватиме всі дії користувача. Нову функцію додали в налаштування у…

    15.05.2024