Xiaomi Mi 9: повні технічні характеристики і ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

4 січня 2019 року, в соціальній мережі Weibo від надійного джерела з’явилися всі специфікації смартфона Xiaomi Mi 9, якими він зможе порадувати всіх, хто захоче його собі купити. Повідомляється, що новинка отримає 6,4-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD + із каплевидним вирізом під фронтальну камеру, восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з частотою 2,9 ГГц, графіку Adreno 640 і модем X50 з підтримкою швидкості передачі даних до 2 Гбіт / с.

В іншому ж, телефон зможе порадувати покупців 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, роз’ємом USB Type-C, підтримкою бездротової зарядки Qi, потрійною основною (25 Мп + 48 Мп + 12 Мп) камерою на тильній частині корпусу, а також акумуляторною батареєю ємністю 3500 мА з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0+ (32 Вт). Габарити корпусу мобільного пристрою складуть 155 х 75 х 8,1 мм, а його корпус виявиться виконаний з металу і скла, що гарантовано сподобається покупцям.

Відомо, що прямо «з коробки» на Xiaomi Mi 9 буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді прошивки MIUI 10. Сканер відбитків пальців розташують прямо в дисплеї, а це абсолютно точно припаде до смаку всім тим, хто стане власником нового мобільного пристрою. Також повідомляється, що купити цей апарат в базовій версії з 6/128 ГБ пам’яті покупці зможуть за 2999 юанів, а це приблизно 15 000 грн.. Більш просунута модель буде коштувати трохи дорожче, але скільки саме – не розкривається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація даного мобільного пристрою преміального рівня відбудеться в березні 2019 року, а за рахунок вбудованого чіпа NFC користувачі з його допомогою зможуть оплачувати товари і послуги через платіжну систему Google Pay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.