Categories: Смартфони

Працюючий Samsung Galaxy S10 на живій фотографії виглядає неймовірно

Share

В руки партнерів Samsung потрапив флагман Galaxy S10, який сфотографували, а потім знімок опублікували в глобальній мережі. На ньому зображена лицьова частина мобільного пристрою з Super AMOLED-дисплеєм, що займає більш ніж 94% площі на лицьовій частині. Рамок з бічних сторін практично зовсім немає, а розміри такої зверху і знизу зведені до мінімуму. Фронтальна камера мобільного пристрою вбудована у верхній правий кут дисплея, причому під неї зробили невеликий отвір.

За словами джерела, що опублікував живу фотографію, на нього встановлена ​​експериментальна операційна система, в зв’язку з чим екран довелося розмити. Даний знімок був опублікований не якимось сумнівним ресурсом, а відомим інсайдером Еваном Бласс, який більш відомий в мережі під ніком @evleaks. Він стверджує, що на знімку зображений звичайний Samsung Galaxy S10, що володіє кодовою назвою Beyond 1.

Як не крути, але працюючий Samsung Galaxy S10 на живій фотографії виглядає приголомшливо, в зв’язку з чим покупці гарантовано захочуть стати його власниками. Якщо це дійсно модель Beyond 1, то на її тильній частині знаходиться потрійна основна камера з горизонтальним розташуванням об’єктивів, тоді як сканер відбитків пальців вбудований прямо в дисплей мобільного пристрою, а працює він за рахунок ультразвуку, використовуючи при цьому спеціальну запатентовану технологію Qualcomm. Офіційна презентація даного телефону відбудеться 20 лютого в рамках заходу під назвою Samsung Unpacked 2019, а пройде воно, швидше за все, десь у Європі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024

    Наскільки потужний ПК потрібен для гри Stalker 2: попередній прогноз

    Українська студія GSC Game World нарешті оголосила точну дату виходу шутера з відкритим світом S.T.A.L.K.E.R.…

    16.05.2024

    Ще неанонсований iPhone 16 Pro Max і iPhone 15 Pro Max порівняли вживу

    Інсайдер Majin Bu опублікував фотографії макету iPhone 16 Pro Max поряд із iPhone 15 Pro…

    16.05.2024