Xiaomi Mi A2 дуже сильно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минуло вже більше трьох місяців з того самого моменту, як в продаж по всьому світу надійшов напівфлагманький смартфон під назвою Xiaomi Mi A2. Він став частиною модельного ряду Android One, а тому працює на базі оригінальної операційної системи від Google, в зв’язку з чим багато покупців і роблять вибір саме на його користь, а не інших телефонів даного виробника. Коли цей мобільний пристрій тільки потрапив на полиці магазинів в Україні, реалізували його за 7299 грн., але все змінилося.

В ході дослідження ринку цін на електроніку вдалося з’ясувати, що смартфон Xiaomi Mi A2 вкрай сильно впав в ціні, ставши набагато дешевшим і доступнішим для покупки, ніж будь-коли раніше. Уже зараз мобільний пристрій у версії з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті можна купити за 5924 грн. Це означає, що за пару місяців це мобільний пристрій стало дешевше більш ніж на 38%.

За зниженою ціною Xiaomi Mi A2 пропонують купити в модифікації з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ, а є для покупки тільки чорне забарвлення. Бажано купувати сертифіковану для українського ринку конфігурацію, тому як на неї діє офіційна гарантія від виробника, що звичайно ж є великим плюсом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон оснащений 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 512, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, подвійною основною (12 Мп + 20 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг, причому з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Габарити корпусу телефону складають 158,7 x 75,4 x 7.3 мм, тоді як важить він всього 166 грамів. На тильній частині мобільного пристрою знаходиться сканер відбитків пальців. Серед модулів смартфона можна виділити Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS, а для NFC місця не знайшлося. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.