Sony Xperia L3 здався на сайті регулятора

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Федеральної комісії зв’язку США (FCC) з’явилася інформація про смартфон Xperia L3, який готує до випуску компанія Sony.

Оприлюднене схематичне зображення говорить про те, що апарат оснащений дисплеєм із співвідношенням сторін 18:9. За чутками, застосована панель розміром 5,7 дюйма по діагоналі. Виріз у верхній частині не передбачений.

Основою новинки, якщо вірити наявній інформації, служить процесор Snapdragon 660. Цей чіп об’єднує вісім обчислювальних ядер Kryo 260 з тактовою частотою до 2,2 ГГц, графічний контролер Adreno 512 і стільниковий модем X12 LTE зі швидкістю передачі даних до 600 Мбіт/с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Йдеться про наявність подвійної основної камери з датчиками на 13 млн і 5 млн пікселів. У фронтальній частині встановлена 8-мегапіксельна камера.

Інше передбачуване оснащення таке: 3 Гбайт оперативної пам’яті, порт USB Type-C, стандартний 3,5-міліметрове гніздо для навушників і акумуляторна батарея ємністю 3400 мА·год

Відзначається також, що смартфон оснащений бічним дактилоскопічним сканером для зняття відбитків пальців.

Дебют моделі Xperia L3, як очікується, відбудеться на виставці електроніки CES 2019 (Consumer Electronics Show), яка пройде в Лас-Вегасі (Невада, США).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.