У Мережі з’явилися рендери смартфона Motorola Moto G7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійку G компанія Motorola позиціонує як якісні і добротні пристрої за невеликі гроші. Акцент зроблений на трьох параметрах: якісний дисплей, камери і автономність роботи. Правда, виробнику все важче обгрунтувати покупцеві, навіщо переплачувати за бренд, коли є краще і вигідніше пропозиції на ринку. Чи зміниться щось в стратегії компанії в наступному році, дізнаємося пізніше, а зараз вона готується до релізу своєї нової лінійки Moto G7. Мобільники нової серії можуть привезти на MWC 2019 або ж виробник проведе окрему презентацію на початку весни наступного року.

Сьогодні відомий своїми витоками ресурс Slashleaks виклав у мережу якісні зображення Moto G7, одягненого в силіконовий чохол. Основа гаджета металева, ззаду — скло, а на лицьовій панелі розташувався дисплей з не самою мініатюрної каплевидної виїмкою. Ніяких фізичних кнопок на фронтальній панелі немає, екран займає максимум її площі, але рамки складно назвати ультратонкими і не сприяє підвищенню привабливості підборіддя з написом Motorola.

Оформлення тильної панелі виконано в “моторолівському” стилі, де акцент зроблений на масивному круглому модулі основної камери, що отримала два датчика і світлодіодний спалах. Нижче неї знаходиться сканер відбитків пальців, захований під логотипом бренду. Про Moto G7 відомо, що він отримає 4/64 Гб пам’яті, Snapdragon 660, акумулятор ємністю 3000 мАг, 12 Мп фронталку і подвійну тильну камеру на 16 Мп + 5 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.