Huawei P30 вразив користувачів своїми характеристиками та зовнішнім виглядом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

29 грудня 2018 року, в мережу виклали фотографії смартфонів Huawei і P30 P30 Pro, які повинні представити вже в лютому-березні наступного року. Апаратною основою телефонів стане восьмиядерний процесор Kirin 985, який допоможе перевершити навіть процесор від яблучної корпорації.

На зображеннях видно, що смартфони можуть похвалитися корпусом з скла, завдяки чому можна розраховувати на підтримку технології бездротової зарядки стандарту Qi. І це не дивно, адже подібна технологія використовується вже як мінімум 3 роки.

Сканер відбитків пальців, вбудований в екрани флагманів Huawei P30 і Pro P30, ніж всі їхні користувачі гарантовано залишаться задоволені. Це допоможе позбутися від потворного сканера на задній панелі девайса. Фронтальна камера розташована у верхній частині екрана, а під неї зроблений мініатюрний виріз, який виглядає дуже акуратно і практично ніяк не позначається на зовнішньому вигляді всього телефону. Втім, не дивно, що китайці вбудували в пристрій всі технологічні новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Huawei і P30 P30 Pro отримають роз’єм USB Type-C другого покоління, а також підтримку швидкої зарядки SuperCharge потужністю до 40 Вт. До речі, ціна досить величезна – за новинку доведеться заплатити близько 900 доларів (25 000 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.