Huawei Y7 Pro (2019) – новий бюджетник з подвійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei не перестає випускати смартфони навіть напередодні Нового року. Представлена ​​сьогодні модель називається Huawei Y7 Pro (2019) і відноситься до сегменту бюджетних пристроїв. При своїй невисокій ціні новинка оснащена подвійною камерою і має дві ключові особливості флагманів минає – виріз над дисплеєм і градієнтний колір корпусу. На жаль, якихось виділяються особливостей у смартфона немає, так що він легко зливається до купою інших пристроїв від конкуруючих виробників.

Діагональ екрану Huawei Y7 Pro (2019) дорівнює 6,26 дюймам при Full HD + роздільні здатності і співвідношенні сторін 19: 9. Виріз над дисплеєм зроблений у формі крапельки, в середині якої захована селфі-камера зі значним дозволом 16 мегапікселів. Передня панель покрита зігнутим з боків захисним склом.

Апаратна частина заснована на процесорі Snapdragon 450. Вона складається з восьми ядер Cortex-A53 з частотою 1,8 ГГц і виготовлений по 14-нанометровому техпроцесу. Співвідношення оперативної і флеш пам’яті дорівнює 3 і 32 ГБ, є слот для карт пам’яті MicroSD об’ємом 512 ГБ. В цілому, продуктивність Huawei Y7 Pro (2019) знаходиться на рівні пристроїв з чіпом Snapdragon 625 , представленому в 2016 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подвійна камера має два модулі на 13 і 2 мегапікселя. Як не важко здогадатися, додатковий модуль потрібен для розмиття фону на портретах. На жаль, під камерою немає сканера відбитків пальців – доведеться задовольнятися розблокуванням за допомогою особи.

Серед інших особливостей слід виділити корпус чорного і градієнтно-синього кольору. Під ним прихований акумулятор ємністю 4000 мАг. Операційна система Android 8.1 Oreo перекрита оболонкою EMUI 8.2. Вартість Huawei Y7 Pro (2017) – 170 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.