Xiaomi Mi Mix 4 вперше на зображеннях, і технічні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські ЗМІ опублікували зображення Xiaomi Mi Mix 4, а також, крім того, розкрили його технічні характеристики. За даними джерела, новинка в особі Xiaomi Mi Mix 4 виявиться точною копією моделі Mi A3, отримавши при цьому значно потужніше технічне оснащення. Так, зокрема, флагман зможе похвалитися 6,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD + і з отвором під фронтальну камеру в верхньому лівому кутку. Апаратною основою мобільного пристрою виступить восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640 і модемом X50 з підтримкою мереж 5G, в яких телефон зможе розвивати швидкість до 2 Гбіт / с.

На тильній частині користувачів чекає потрійна основна камера Sony з роздільною здатністю 48 Мп, яка буде побудована на базі сенсора IMX586. Більш того, Xiaomi Mi Mix 4 приписують підтримку 5-кратного оптичного зуму без втрати якості і вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Крім усього іншого, даний преміальний смартфон зможе похвалитися модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, Dual GPS, 4G VoLTE і GLONASS.

Не обійдеться в телефоні навіть без NFC, завдяки якому користувачі зможуть оплачувати покупки в магазинах, а також здійснювати багато інших дій. Якщо джерело прав, то Xiaomi Mi Mix 4 вийде в версія з 8/128 ГБ і 10/256 ГБ пам’яті, але інформації про вартість поки що немає. Звичного 3,5 мм роз’єму для підключення навушників в телефоні не буде, але зате він отримає USB Type-C другого покоління. Корпус виявиться виконана із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, отримавши при цьому захист від води і пилу за стандартом IP68. Про ємності батареї даних немає, але вона точно буде підтримано швидкої зарядки Quick Charge 4.0+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок класу захисту IP68 смартфон можна буде занурювати під воду на глибину до двох метрів, але не більше ніж на одну годину за часом. Очікується, що новинка в особі Xiaomi Mi Mix 4 стане найбільш технологічним смартфоном бренду з усіх, які він коли-небудь випускав на ринок. Презентація даного флагманського телефону очікується у вересні-жовтні 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.