Categories: Смартфони

Xiaomi Mi A3 на зображеннях виглядає неймовірно: технічні характеристики

Share

Китайські ЗМІ повідомили про те, які технічні характеристики отримає смартфон Xiaomi Mi A3, а також те, як він буде виглядати насправді. Повідомляється, що мобільний пристрій з модельного ряду Android One буде прямо «з коробки» працювати на базі операційної системи Android 9.0 Pie, причому оригінальній від Google. На лицьовій частині користувачів чекає 6,2-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD +, тоді як на тильній – потрійна основна камера з роздільною здатністю 16 Мп + 20 Мп + 5 Мп.

На лицьовій частині покупців чекає фронтальна 32 Мп фронтальна фотокамера, яка буде за допомогою ШІ збільшувати роздільну здатність знімків, використовуючи технологію Ultra Pixel. Апаратною основою смартфона Xiaomi Mi A3 стане восьмиядерний процесор Snapdragon 675, що володіє тактовою частотою на рівні 2,1 ГГц, а також сучасною графікою і підтримкою мереж LTE 4G на швидкості до 1,1 Гбіт / с.

У новинці під назвою Xiaomi Mi A3 знайдеться місце для роз’ємів USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а корпус телефону виявиться виконаний зі скла. В іншому ж, телефон зможе запропонувати відразу три модифікації на вибір, які будуть володіти 4/64 ГБ, 6/64 ГБ і 8/128 ГБ пам’яті. Всередині мобільного пристрою також вдасться зустріти акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Сканер відбитків пальців, за даними джерела, виявиться вбудований прямо в дисплей, причому такий буде з невеликим отвором під фронтальну камеру.

Що стосується презентації цього мобільного пристрою, то вона повинна відбутися десь в липні-серпні 2019 року. До цього моменту, звичайно, технічне оснащення смартфона може ще змінитися, якщо китайські ЗМІ взагалі розкрили достовірні дані, тому як аж надто добре вони звучать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Нові Apple Watch стануть тоншими і отримають більші екрани

    Як ми вже повідомляли сьогодні, Apple, схоже, взяла курс на зміну дизайну своїх продуктів. Якщо…

    17.06.2024

    Microsoft закликає не боятися переходу з Windows 10 на Windows 11, розвінчуючи популярні міфи

    Компанія Microsoft продовжує заохочувати своїх користувачів, які все ще використовують Windows 10, перейти на операційну…

    17.06.2024

    Дизайн Galaxy Watch 7 Ultra показали на новий рендерах

    Samsung поки не анонсувала випуск смарт-годинника Galaxy Watch7 Ultra, але це не завадило інсайдерам опублікувати…

    17.06.2024

    Послуга пересилання СМС через супутник в iOS 18 буде платною

    Два роки тому, одночасно з випуском iPhone 14, Apple впровадила можливість надсилання текстових повідомлень через…

    17.06.2024

    Чому швидкість інтернету невпинно зростає

    Якщо автомобілі вже багато років їздять міськими вулицями з дозволеною швидкістю 60 км/год і ця…

    17.06.2024

    iPhone 17 успадкує головну фішку від iPad Pro

    Відразу кілька гаджетів Apple отримають новий корпус. Про це повідомляє Марк Гурман із Bloomberg. У…

    17.06.2024