LG готує до випуску смартфон, який можна згорнути

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Складні смартфони з гнучкими екранами можуть приймати різні форми, але найбільш ходовим форматом, судячи з усього, буде той, який обрала Samsung. По суті, це формат книги. Ну а конкуренти з LG працюють над альтернативою у вигляді сувою – так найпростіше описати патент, який наочно ілюструють наведені нижче зображення.
LG готовит к выпуску смартфон-свиток

На картинках – дві невеликі половинки, між якими і натягується екран, що зберігається в складеному стані в одній з половин. Аналогічний варіант екрану, тільки набагато більш габаритний, LG вже випробувала на телевізорі, і на прийдешній виставці CES 2019 покажуть серійну модель такого ТБ. Мабуть, ідея настільки сподобалася розробникам, що вони вирішили застосувати її і до смартфонів.

LG готовит к выпуску смартфон-свиток

На одній з половин корпуса передбачений невеликий сенсорний дисплей, на який може виводитися різна інформація. Ну а для повноцінної роботи треба буде розгорнути основний екран. На зображеннях добре видно, що інтерфейс буде підлаштовуватися під ступінь його розкриття. До речі, працювати з ним можна буде і за допомогою електронного пера, що зберігається в одній з половин корпусу.

LG готовит к выпуску смартфон-свиток

На корпусі також передбачено механічне колесо-контролер, сканер відбитків пальців, кнопки регулювання гучності і включення. В описі згадується також матрична камера з лазерним помічником, здатна створювати тривимірні зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Патент зовсім не є гарантією швидкого поява серійного пристрою, але він дає гарне уявлення про те, чого можна очікувати від складного смартфона LG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.