Categories: Смартфони

Xiaomi Pocophone F2 на зображенні виглядає неймовірно

Share

На початку осені нинішнього року в продаж на території величезної кількості країн світу, вступив флагманський смартфон Pocophone F1, який був випущений силами китайської корпорації Xiaomi. Компанія-виробник тоді заявила про те, що бренд Poco створений спеціально для міжнародного ринку, а випущений смартфон стане лише першим в модельній лінійці. Все це було натяком на те, що вже в першому кварталі 2019 року відбудеться презентація новинки в особі Xiaomi Pocophone F2.

При створенні другого флагманського смартфона компанія-виробник переслідує колишню мету. Вона хоче впровадити в телефон передове технічне оснащення за частиною обчислювальної потужності, а також запропонувати максимально низьким цінник з усіх доступних. 29 грудня 2018 року, смартфон Xiaomi Pocophone F2 показали на зображеннях, на яких він виглядає просто приголомшливо. Мобільний пристрій отримало дисплей з каплевидним вирізом у верхній частині, а також топові «залізо».

Корпус смартфона виконаний з полікарбонату, який краще пластику за всіма показниками. На тильній частині корпусу Xiaomi Pocophone F2 знайшлося місце для подвійної основної камери з вертикальним розташуванням модулів, сканера відбитків пальців овальної форми, а також подвійним світлодіодним спалаху. Лицьова частина майбутньої новинки виглядає не менш цікаво, тому що на ній можна розгледіти виріз компактного розміру. Рамки зверху і з бічних сторін мінімальні, а ось така знизу більше за інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Pocophone F2 від Xiaomi отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графіку Adreno 640 і модем X50, а також 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті. Прямо «з коробки» на телефон виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді кастомної версії фірмової прошивки MIUI 10. Крім того, майбутній новинці приписують модулі Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, Dual GPS і ГЛОНАСС, а також роз’єм USB Type-C. Наявність безконтактного чіпа NFC знаходиться під великим питанням.

Дата презентації Xiaomi Pocophone F2 і ціна майбутньої новинки поки що невідомо, проте чим ближче буде анонс, тим більше в мережу потрапить відомостей про це мобільному пристрої флагманського рівня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024

    “Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

    Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його…

    04.05.2024

    Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

    Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11.…

    04.05.2024

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024