Збірка старших моделей Apple iPhone почнеться в Індії вже в майбутньому році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленням джерела, в 2019 році місцевий підрозділ Foxconn в Індії почне випуск своєї першої продукції Apple — це будуть старші моделі смартфонів iPhone.

Компанія Foxconn вже збирає в Індії смартфони Xiaomi. У розширення підприємства, де будуть виготовлятися смартфони Apple, тайванський контрактний виробник електроніки інвестує 356 мільйонів доларів. За підрахунками індійського міністерства промисловості, при цьому буде створено до 25 000 робочих місць.

Досі в Індії випускалися тільки недорогі моделі iPhone SE і 6S. Їх збірка була налагоджена на потужностях місцевого підрозділу іншого великого контрактного тайванського виробника електроніки — компанії Wistron.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продаж Apple в Індії теж був зосереджений на більш дешевих моделях — за даними дослідницької фірми Counterpoint, більше половини обсягу продажів припадає на моделі старше, ніж iPhone 8. Теоретично, Foxconn може випускати в Індії модель iPhone X, представлену в минулому році. Обсяги її випуску були скорочені після початку продажів в цьому році нових моделей iPhone XS і XR. Втім, джерело визнає, що подробиці угоди між Apple і Foxconn поки невідомі і можуть змінитися. Зокрема, Немає даних про те, чи переноситься збірка з існуючих заводів Foxconn в Китаї та інших країнах. Також неясно, чи буде підприємство використовувати будь-які компоненти місцевого виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.