Результати тестів підводного режиму зйомки камерофона Huawei Mate 20 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У флагманського смартфона Huawei Mate 20 Pro передбачена не тільки захист від води, але і водонепроникний чохол для занурення на глибину до 5 метрів і спеціальний режим підводної зйомки. Ресурс AndroidAuthority протестував дану можливість смартфона.

На жаль, поки фірмовий підводний чохол для Huawei Mate 20 Pro продається в Китаї. Так що тести проводилися зі звичайним водонепроникним чохлом. У підводному режимі управління проводиться за допомогою кнопок регулювання гучності. Кнопка підвищення гучності відповідає за спуск затвора, довге натискання — за серійну зйомку. Кнопка зниження гучності-за запис відео. Також кнопка підвищення гучності ставить на паузу запис відео, а повторне натискання на кнопку зменшення гучності — завершує її.

У цьому режимі не працює Селфі-камера, також не можна використовувати ширококутний і телефото модулі. Також розробники погано продумали вихід з підводного режиму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для цього використовується натискання і утримування певної області, що дивно, оскільки в іншому режимі тачскрін не задіюється зі зрозумілих причин. Під час тесту смартфон самовільно вийшов з підводного режиму менш ніж через хвилину після занурення. На думку автора, на екран зуміла «натиснути» вода. Інші виробники, у яких є подібні підводні режими, такі як Hisense і CAT використовують для виходу або апаратні кнопки, або серію жестів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.