Xiaomi Mi 9 вийде в двох версіях, одна з яких виявиться величезною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

25 грудня, вдалося з’ясувати, що новинка виявиться доступна для покупки в двох версіях, одна з яких отримає величезні габарити. Вона зможе похвалитися потрійною основною камерою і рядом інших особливостей, через які, як очікується, куплять її собі дуже багато. Так, зокрема, смартфон Xiaomi Mi 9 в старшій модифікації отримає 6,4-дюймовий Super AMOLED-екран, тоді як у звичайній моделі буде використовуватися 6-дюймова матриця. Не можна не помітити, що в обох випадках в дисплей телефонів виявиться вбудований сканер відбитків пальців. Флагманська модель телефону отримає потрійну камеру з роздільною здатністю 48 Мп, 16 Мп і 13 Мп, тоді як у звичайній буде лише подвійна з дозволом сенсорів 24 Мп + 16 Мп.

Купити новинку в особі Xiaomi Mi 9 покупці зможуть в версіях з 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, тоді як більша версія флагмана зможе похвалитися 6/8/10 ГБ ОП і 128/256/512 ГБ ВП, а також, крім того, повноцінним 3D-снанером особи. У молодшу модель інтегрують акумулятор ємністю 3700 мАг, а ось в старшу – такий на 4000 мАг. В обох випадках користувачів чекає підтримка технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0+ потужністю 30 Вт.

Як сильно дві версії одного флагманського телефону будуть відрізнятися один від одного по частині габаритів – невідомо, однак, якщо виходити з розмірів екрану, то мова йде приблизно про один сантиметр різниці в висоту. Основою новинок стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений графікою Adreno 640 і модемом X50. Також є відомості про те, що однією з особливостей більшої моделі Xiaomi Mi 9 стане підтримка мережі 5G на швидкості до 2 Гбіт / с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.