Xiaomi Mi Max 4: технічні характеристики, особливості, ціна і дата виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що смартфон Xiaomi Mi Max 4 отримає 6,9-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD +, а доповнений він виявиться восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц з графічним прискорювачем Adreno 616. Крім цього, новинка зможе похвалитися 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємом USB Type-C, а також, крім того, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS.

Чи буде в цьому мобільному пристрої модуль NFC – невідомо, але така ймовірність існує. Повідомляється, що однією з ключових особливостей Xiaomi Mi Max 4, поряд з величезним дисплеєм, стане потрійна основна камера, що володіє здатністю 32 Мп, тоді як на лицьовій частині користувачів чекає 8 Мп фронтальна фотокамера з програмним сканером особи Face Unlock. Корпус телефону виявиться виконаний з металу, а всередині нього знайдеться місце для акумуляторної батареї ємністю 5600 мАг.

Вона отримає підтримку технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Відомо, що прямо «з коробки» з самого старту продажів на мобільний пристрій в особі Xiaomi Mi Max 4 буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді прошивки MIUI 10. Повідомляється, що початкова конфігурація смартфона з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ надійде в продаж за ціною в $ 250, а для покупки цей апарат стане доступний у другому кварталі 2019 року, тобто в період з квітня по червень. На жаль, але вбудований в дисплей сканер відбитків пальців даний телефон не отримає, також як і будь-які інші особливості, начебто захисту від води і пилу за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.