Аналог Always On Display, який може сподобатися вам навіть більше оригіналу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи знаєте ви про те, що в Android є вбудована функція зберігача екрану? Правда, більшість людей вважають її абсолютно марною, і це зовсім не те, про що говорять на всіх форумах, тому цілком нормально, якщо ви досі не підозрювали про таку функціональну можливість. Мало того, про її наявність не знають навіть деякі провідні програмісти відомого форуму XDA-Developers, але SeniorDeveloper (дуже крутий розробник) з нікнеймом Humpie раптово написав додаток «Widget Screensaver», який дуже добре використовує цю можливість.

Ідея програми полягає не тільки в тому, щоб надати якусь подобу AlwaysOnDisplay для тих смартфонів, які цієї функції не мають, але і дати можливість користувачеві встановити на екран очікування абсолютно будь який користувальницький віджет (наприклад, годинник + погода, плеєр, календар тощо). Віджет відображається на темному тлі, щоб не розряджати акумулятори смартфонів з AMOLED-дисплеями, а для запобігання вигоряння пікселів дисплея додаток вміє автоматично пересувати віджет по дисплею.

На жаль, є один важливий нюанс: зберігач екрану запускається тільки при певних умовах, наприклад під час зарядки, або в той час, поки смартфон стоїть на док-станції. З іншого боку, це просто «маст хев» для смартфонів, дисплей яких виконаний за технологією IPS. Також ви можете зробити зручний приліжковий док зі свого старого непотрібного смартфона. Що не кажи, програмісти форуму XDA-Developers іноді дійсно радують. Завантажити додаток можна з офіційного магазину Google Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.