Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 надходить у продаж

Share
Час читання: < 1 хв.

Інформація про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вже надходить у продаж, надійшла від інсайдера SamsungMobileNews, який опублікував такі відомості в соціальній мережі Twitter. Спочатку компанія-виробник, як і завжди, планувала почати виробництво новинки в середині січня, як це завжди було, проте цього разу бренд прийняв рішення вчинити інакше, почавши цей процес раніше. Причин у цього може бути всього дві, а одна з них – бажання запустити смартфон в продаж незабаром після анонса.

Інша ж причина полягає в тому, що Samsung очікує рекордно великий попит на Galaxy S10, а заради його подолання і було вирішено збільшити складські запаси, щоб таким чином в перші дні продажів купити собі цей телефон могли всі бажаючі. Новинка вийде на ринок в трьох версіях, класична з яких отримає 6,1-дюймовий Super AMOLED-екран, тоді як просунутої приписують 6,4-дюймову матрицю. В обох випадках екран виявиться зігнутим з бічних сторін, а ось в моделі S10 Lite з 5,8-дюймовим дисплеєм він виявиться плоским.

Смартфон Samsung Galaxy S10 стане останнім флагманом південнокорейської корпорації, в якому крім інтерфейсу USB Type-C є ще і 3,5 мм роз’єм для навушників. У зв’язку з цим є всі підстави вважати, що вже в 2019 році даний бренд представить публіці повноцінний аналог AirPods від Apple, тобто свої власні бездротові навушники. Їх, можливо, будуть класти в комплект поставки до фірмових мобільних пристроїв, щоб таким чином забезпечити їм непогане конкурентну перевагу.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • что-то я не понял про "повноцінний аналог AirPods"... А как же SAMSUNG IconX? Уже 2 поколения вышли, в отличии от AirPods. И я бы сказал, что AirPods по многим пунктам не дотягивает до самсунговских безпроводных наушников. Качество звука, эргономичность (они в приницпе не могут выпасть из ушей), хорошая шумоизоляция из-за особенностей конструкции и в тоже время включается, если надо, звук с окружающего пространства, фитнесс функции, виртуальный помощник, собственная память на 4 Gb и собственный плеер, т.е. могут работать как музыкальный плеер без смартфона! AirPods еще расти и расти до уровня IconX

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Перегрів смартфона може бути ознакою наявності вірусів

    Наш експерт з кібербезпеки, розповів, що перегрів смартфона може бути сигналом про наявність шкідливого програмного…

    28.09.2024

    Нове оновлення Windows 11 викликає “екран смерті” і нескінченне перезавантаження

    Останнє оновлення Windows 11, KB5043145, викликає проблеми у деяких користувачів, зокрема, появу «екрану смерті» та…

    28.09.2024

    У “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” буде 64-кілометрова карта

    Розробники довгоочікуваної гри «STALKER 2: Heart of Chornobyl» оголосили, що карта гри займатиме 64 кілометри,…

    28.09.2024

    Консоль Nintendo Switch 2 вийде на початку 2025 року

    Нові деталі щодо майбутньої консолі Nintendo Switch 2 були розкриті у свіжому випуску Vandal Radio.…

    28.09.2024

    iFixit випустили свій аналіз внутрішнього дизайну моделей iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max

    Команда iFixit провела аналіз внутрішньої конструкції iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, виявивши…

    28.09.2024

    На смартфонах Xiaomi з’явиться технологія для інтеграції з Windows

    Xiaomi інтегрувала додаток Link to Windows від Microsoft у свої нові флагманські смартфони Xiaomi 14T…

    28.09.2024