Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 9 отримав неймовірну особливість, про яку мріяли всі

Share

Китайські ЗМІ повідомили про одну з божевільних особливостей Xiaomi Mi 9, які отримає даний телефон флагманського рівня. Мова йде не про вбудований в дисплей сканері відбитків пальців або ж підтримку бездротової зарядки Quick Charge 4.0+, а про зовсім іншу річ.

Як вдалося з’ясувати, смартфон Xiaomi Mi 9 вийде на ринок у другому кварталі 2019 року, тобто в період з квітня по червень включно. Мобільний пристрій, найімовірніше, анонсують разом з прошивкою MIUI 11. Повідомляється, що ключовою особливістю новинки стане четверная основна камера з вертикальним розташуванням об’єктивів. З її допомогою користувачі зможуть використовувати 7-кратний гібридний зум з невеликою втратою якості.

Крім того, швидше за все, кожен з чотирьох об’єктивів буде відповідати за строго відведені йому кольору, а потужний процесор миттєво з’єднає всі знімки в один. Подібний «фокус» значно підвищить якість фотографій, зроблених в умовах браку світла. При цьому на тильній кришці Xiaomi Mi 9, крім четверний основної камери, не буде нічого. Це означає, що сканер відбитків пальців дійсно розмістять в лицьовій частині мобільного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Xiaomi Mi 9 отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графіку Adreno 640, модем X50 з підтримкою 5G, акумуляторну батарею ємністю 4000 мАг, роз’єм USB Type-C, модулі зв’язку NFC, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 LE і Dual GPS, а також, крім того, підтримку бездротової зарядки по Qi потужністю до 12 Вт включно. Також є дані про те, що новинка стане першим телефоном бренду, що володіє захистом від води і пилу за стандартом IP67.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    adidas Stan Smith — легенда стилю та фаворит мільйонів

    Теніс є спортом, котрий об'єднує мільйони аматорів та професійних гравців на всіх континентах. Гра має…

    14.05.2024

    Де і як подивитися презентацію Google I/O 2024

    Вже сьогодні, 14 травня, відбудеться щорічна конференція Google I/O, на якій очікуються великі анонси, пов'язані…

    14.05.2024

    У новій серії смартфонів Samsung Galaxy S25 з’явиться зручна функція «Керування акумулятором»

    Серія Samsung Galaxy S25 викликає ажіотаж завдяки появі потенційно новаторської функції - "Штучного інтелекту батареї".…

    14.05.2024

    Названо смартфони realme, які оновляться до Android 15

    Бренд Realme готує оновлення Realme UI 5.0 на базі Android 15 для кількох десятків моделей…

    14.05.2024

    Новий iPad mini вийде цього року

    У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона…

    14.05.2024

    Усі iPhone отримають ChatGPT з виходом iOS 18

    За місяць до презентації нових операційних систем компанія Apple уклала угоду з OpenAI про впровадження…

    14.05.2024