Працюючий Samsung Galaxy S10 на фотографії виглядає неймовірно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

18 грудня 2018 року, інсайдери виклали в мережу фотографію, що дозволяє поглянути на зовнішній вигляд майбутньої новинки, коли вона знаходиться в працюючому стані. Так, зокрема, одному з великих ЗМІ вдалося отримати в свої руки телефон Samsung Galaxy S10 для його тестування, але на умовах повної секретності. Проте, на жаль для виробника, одна з фотографій майбутньої новинки все ж потрапила в мережу, а сталося це через неуважність одного зі співробітників. На фотографії можна побачити лицьову частину нового флагмана, на якій більш ніж 95% площі займає Super AMOLED-дисплей.

У верхньому правому куті смартфона знаходиться фронтальна камера, причому подвійна. Вона займає значну частину простору, але не дуже багато для того, щоб псувати зовнішній вигляд всього мобільного пристрою. Телефон в особі Samsung Galaxy S10 має екран, який зігнутий з бічних сторін. Рамки зверху практично зовсім немає, а ось невеликий відступ знизу все ж таки присутній, але від нього компанія-виробник може позбутися вже в 2020 – 2021 роках, коли на ринок вийдуть більш просунуті телефони.

При сукупності особливості, що працює смартфон Samsung Galaxy S10 на фотографії виглядає неймовірно красиво, тому як в даний час жоден інший телефон не може похвалитися таким унікальним дисплеєм, що володіє вбудованою фронтальною камерою. Є думка, що слідом за південнокорейською корпорацією телефони з діркою в екрані почнуть випускати і інші китайські бренди, а компанія Huawei вже це зробила, проявивши до нової технології великий інтерес.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація флагмана південнокорейської корпорації відбудеться 20 лютого в рамках окремого заходу під назвою Samsung Unpacked, але де саме воно пройде – невідомо. Продажі ж новинки стартують в першій половині березня, причому купити флагман покупці зможуть щонайменше в трьох версіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.