Xiaomi Redmi Note 7 Pro вражає технічними характеристиками і ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

18 грудня 2018 року, інсайдери розкрутили технічні характеристики смартфона Xiaomi Redmi Note 7 Pro, а також, крім того, озвучили його вартість. Повідомляється, що мобільний пристрій отримає 6,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерним процесор Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,0 ГГц, 3/4/6 ГБ оперативної і 32/64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійну основну (12 Мп + 5 Мп) і 20 Мп фронтальну камери, а також батарею ємністю 4000 мАг.

Чи буде цей телефон підтримувати технологію швидкої зарядки – невідомо. Для його підзарядки, швидше за все, буде використовуватися роз’єм microUSB, а підключати навушники можна буде по 3,5 мм аудіороз’єм. Новинка гарантовано отримає модулі зв’язку 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS і ГЛОНАСС. На жаль, але вірогідність наявності чіпа NFC для роботи з різними платіжними системами прагне до нуля, і це звичайно ж засмутить дуже багатьох.

Прямо «з коробки» на телефон в особі Xiaomi Redmi Note 7 Pro виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie в особі прошивки MIUI 10. Мобільний пристрій вийде на ринок в китайській і міжнародній версіях, а остання буде доступна для покупки на території Європи і інших регіонів світу. Базова конфігурація з 3/32 ГБ пам’яті обійдеться покупцям в $ 169, тоді як за топову модель з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ попросять $ 210.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При такій ціні новинка гарантовано стане хітом серед покупців. Її корпус виявиться виконаний з металу, а на тильній частині корпусу знайдеться місце для сканера відбитків пальців круглої форми, як і в інших телефонах бренду.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.