Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 на офіційних зображеннях виглядає чудово

Share
Час читання: 2 хв.

17 грудня 2018 року, інсайдери виклали в мережу офіційні зображення майбутньої новинки, які дозволяють поглянути на її зовнішній вигляд за два місяці до презентації. Так, зокрема, смартфон Samsung Galaxy S10 отримає 6,1-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2K +, а габарити всього телефону складуть 148,9 х 70,9 х 7,8 мм. Для порівняння, у звичайній моделі Galaxy S9 такі знаходяться на рівні 147,7 х 68,7 х 8,5 мм. Якщо ж говорити про Plus-версії майбутньої новинки, то їй приписують 6,4-дюймовий sAMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2K +, а також корпус з металу і скла, здатний похвалитися габаритами 157,7 x 75 x 7,8 мм.

Для порівняння, Samsung Galaxy S9 + володіє габаритами 158,1 x 73,8 x 8,5 мм. Новинка в особі Galaxy S10 в двох моделях отримає потрійну основну камеру на тильній кришці, а також скляну задню кришку з матеріалу під назвою Corning Gorilla Glass 6. На правому торці буде знаходитися кнопка управління живленням, а ось на лівій знайдеться місце для гойдалки регулювання гучності і окремої кнопки, призначеної для запуску голосового помічника Bixby.

Однією з особливостей Plus-версії флагмана стане подвійна фронтальна камера, яка дозволяє робити більш якісні селфі, в тому числі з ефектом розмиття заднього фону. Новинка в особі Samsung Galaxy S10 обіцяє стати одним з найбільш технологічних смартфонів 2019 року і, що для багатьох вкрай важливо, вона збереже звичний 3,5 мм роз’єм для навушників, який виявиться доповнений USB Type-C для зарядки і підключення різних додаткових аксесуарів.

Таким чином, підбиваючи підсумок, смартфон Samsung Galaxy S10 на офіційних зображеннях виглядає просто чудово, тому дуже багато людей гарантовано захочуть стати його власниками.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi і Redmi відмовилися від камер на 200 Мп

    Цього тижня Xiaomi та її бренд Redmi представили лінійку смартфонів Redmi Note 14, яка глобально…

    29.09.2024

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024