Відомі подробиці щодо характеристик і ціни Xiaomi Redmi Note 7 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела опублікували нові відомості про смартфон Xiaomi Redmi Note 7 Pro, який повинен бути випущений в наступному році.

Смартфон збереже вірність найпопулярнішому тренду останніх півтора років і отримає екран з вирізом в центральній верхній частині, де розташуються фронтальна камера, виріз гучномовця і сенсори. Жодних слайдерів або висувних камер в новинці не варто чекати, все ж це бюджетний смартфон, ціна якого повинна залишатися в заданих межах.

Смартфону приписують панель IPS діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю 1080р+ зі співвідношенням сторін 19,5:9. В якості однокристальної системи виступить перевірений часом середнячок Qualcomm Snapdragon 660. Оперативної пам’яті буде 3, 4 або 6 ГБ, обсяг флеш-пам’яті складе 32, 64 або 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера буде здвоєною, вона отримає різні фільтри і режими, системи ІІ для розпізнавання сцен і осіб. фронтальна камера роздільною здатністю 12 Мп отримає спалах і портретний режим. З чуток, Xiaomi Redmi Note 7 Pro отримає такі ж камери, як у Xiaomi Mi A2.

З коробки смартфон буде працювати під управлінням MIUI 10 на базі Android 9.0 Pie. Вихід смартфона очікується цієї весни за ціною від 169 доларів (4 700 гривень). Старша версія з 6 ГБ оперативної пам’яті буде коштувати більше 210 доларів (5 900 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.