Huawei P30 Pro позбувся головного недоліку попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також новий витік підтверджує чутки про те, що в Huawei P30 Pro не буде дірки в екрані для камери. Дане рішення в даний час швидко стає новим стандартом серед топових моделей. На фото, яке ви бачите нижче, можна побачити проріз у формі краплі води, саме тут і буде перебувати камера. Передбачається, що P30 Pro може бути схожий на OnePlus 6T і деякі інші пристрої з подібного роду шторками. Така новина безумовно порадує користувачів, які терпіти не можуть великі шторки на екрані.

Зазвичай захисні скла майже завжди близькі до реальності. Тому що їх виробники не можуть дозволити собі створювати продукти на основі неправильних елементів дизайну.

Також підтвердилися чутки, що в разі P30 Pro будуть використовуватися дисплеї BOE. Якщо це дійсно так, то в Huawei P30 Pro ми нарешті зможемо побачити OLED-дисплей. Оскільки Samsung є єдиною фірмою, яка в даний час володіє правами на виробництво Infinity-O OLED.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість інформації про Huawei P30 Pro залишається загадкою. Проте, досить імовірно, що пристрій може поставлятися з новітнім сенсором IMX607 від Sony з 38-мегапіксельною CMOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.