Asus випускатиме смартфони для ігор та для вимогливих користувачів

Нагадаємо, компанію Asus залишає генеральний директор Джеррі Шин (Jerry Shen), який очолював її майже 11 років. У попередній замітці з цього приводу ми вже згадували чутки про те, що Asus може поміняти свою стратегію щодо випуску смартфонів.

Нові добре обізнані інформатори підтверджують, що компанія Asus в даний момент дійсно займається реорганізацією свого підрозділу, який відповідає за випуск смартфонів.

В осяжному майбутньому компанія планує випускати виключно смартфони для геймерів і вимогливих користувачів. Іншими словами, з лінійки виробника повинні зникнути недорогі моделі, які нічим не виділяються на тлі своїх колег по цеху.

Як висловився голова ради директорів Asus Джонні Ши (Jonney Shih), ринок смартфонів сьогодні — це криваве поле бою, тому компанії необхідно добре підготуватися перед тим, як вийти на нього.

Ходять чутки, що нові смартфони Asus, призначені для хардкорних геймерів, будуть відрізнятися не тільки підвищеною продуктивністю, але і вражаючою автономністю, чого давно чекають від всіх смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я