Xiaomi Mi Note 4: основні подробиці, про які всі мріяли дізнатися

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Від китайських ЗМІ вдалося з’ясувати, що новинка в особі Xiaomi Mi Note 4 отримає приблизно 6,4-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD +, тобто воно виявиться на рівні 2160 на 1080 пікселів. Буде при цьому виріз в дисплеї чи ні – невідомо. Вбудованого в дисплей сканера відбитків пальців чекати не варто, тому як цей телефон виявиться мобільним пристроєм середнього рівня, а не флагманської моделлю.

Реклама

Серед роз’ємом в Xiaomi Mi Note 4 виявиться тільки USB Type-C, тому підключати дротяні навушники доведеться з використанням перехідника. Апаратною основою телефону стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 616 і модемом з підтримкою мереж 4G LTE на швидкості до 800 Мбіт / с. Купити цей телефон стане можливим у версіях з 6/64 ГБ і 6/128 ГБ постійної флеш-пам’яті. На тильній частині виявиться виявиться розташована подвійна основна камера з роздільною здатністю 12 Мп і 5 Мп, тоді як на лицьовій – така на 20 Мп.

Однією з головних особливостей телефону, як запевняють інсайдери, стане модуль NFC, завдяки якому користувачі Xiaomi Mi Note 4 зможуть оплачувати покупки в магазинах з використанням різних платіжних систем, в тому числі Google Pay. В іншому, виріб отримає модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, 4G VoLTE і A-GPS. Корпус виявиться виконаний зі скла, а приємним бонусом смартфона цілком може виявитися сумісність з технологією бездротової зарядки Qi потужністю до 10 Вт.

Офіційна презентація цього мобільного пристроїв середнього рівня відбудеться в найближчі два місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: