Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 10 для двох смартфонів

Починаючи з сьогоднішнього дня скачати і встановити операційну систему MIUI 10 на свої мобільні пристрої можуть власники стареньких Redmi 4 і Redmi 3S, які компанія Xiaomi випустила на ринок більше двох років тому. Їх основою є, на жаль, Android 6.0.1 Marshmallow, що відчутно обмежує ті функціональні можливості, які доступні користувачам. Втім, швидше за все, вже на початку 2019 року прошивка виявиться заснована на Android 7.1 Nougat, нехай дана ОС і не є зараз вже найновішою.

Компанія Xiaomi обіцяла, що власники Redmi 4 і Redmi 3S зможуть встановити прошивку MIUI 10 в першій половині листопада, проте в кінцевому підсумку терміни були порушені на один місяць, швидше за все, через велику завантаженість розробників. Новітня операційна система вже може бути встановлена ​​«по повітрю», а для цього потрібно відвідати настройки і зайти в розділ «Оновлення ПЗ». Важливо зауважити, що мова йде про глобальну стабільної прошивці, в яку вже вбудовані російську мову і сервіси Google.

Операційна система MIUI 10 принесла разом з собою на смартфони компанії Xiaomi новий інтерфейс, зовсім інше меню багатозадачності, поліпшену локалізацію на багато мов світу, підтримку автомобільного режиму, підвищення швидкості роботи і збільшення автономності, нові звуки і системні анімації, а також багато інших особливостей. Встановити нову прошивку гарантовано варто, тому як за рахунок неї Redmi 4 і Redmi 3S гарантовано почнуть працювати краще, ніж раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

  1. Прилетіло оновлення на Redmi 4. Так, інтерфейс цікавий, швидкість не дуже помітно, а от на рахунок збільшення автономності взагалі велике питання. За одну ніч телефон розрядився на 12 відсотків. Раніше розряджався приблизно на 7-8 відсотків…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я