Тести нового смартфону Honor View 20 розчарували фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Формальний анонс Honor View 20 (або V20) відбувся кілька днів тому, проте всі подробиці приберегли для спеціального заходу, який пройде пізніше.

Тому будь-які витоки по цьому пристрою продовжують бути цікавими, адже цей смартфон оснащений не тільки врізаною в екран фронтальною камерою, але і 48-мегапіксельною основною камерою.

У тестовому додатку AnTuTu смартфон набрав 291 244 бали, що видно на зображенні зверху. Бенчмарк підтвердив, що смартфон оснащений однокристальною системою Kirin 980 і 8 ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що ємність флеш-пам’яті складе 128 ГБ. Це не найкращий результат серед смартфонів на Kirin 980, які набирають більше 300 000 балів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть Xiaomi Mi 8 набрав в AnTuTu 292 286 бали, так що, ймовірно, в AnTuTu була протестована не фінальна версія Honor View 20.

Також були опубліковані нові зображення самого смартфона і його упаковки. Джерело, яке опублікувало зображення упаковки, додає, що Honor V20 буде розпізнавати користувачів по особам. У цьому немає нічого дивного, дану функціональність сьогодні отримують навіть дешеві смартфони.

Повноцінний анонс смартфона очікується 26 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.