Categories: Смартфони

Samsung сильно обрадувала власників Galaxy S9 і Galaxy Note 9

Share

Лічені години назад для завантаження і установки на телефони південнокорейської корпорації Samsung стала доступна операційна система Android 9.0 Pie, але поки що у вигляді бета-версії. Експерти з видання SamMobile вирішили протестувати новітнє програмне забезпечення і відразу ж виявили, що фірмовий додаток «Камера» на Galaxy S9 і Galaxy Note 9, для яких і випустили нову ОС, змінилося буквально до невпізнання.

Інтерфейс став абсолютно новим, причому, як зазначається, відчутно більш зрозумілим і простим в освоєнні. Підтримка спеціальною технологією під назвою Scene Optimizer підлаштовує налаштування камери під кожен конкретний кадр, роблячи це за якісь частки секунди перед кожен знімком. За рахунок цього фотографії, зроблені на Galaxy S9 або Galaxy Note 9, виглядають майже вдвічі краще, якщо робити знімки у вечірній час, коли спостерігається сильна нестача світла.

Дана система розпізнає портрети, пейзажі, приміщення, гори, текст, квіти, спортивні події та багато інших об’єктів, причому, як запевняє Samsung, з кожним днем ​​фірмова технологія Scene Optimizer буде ставати все краще і краще. Крім даної можливості, додаток «Камера» позбулося окремої кнопки для швидкого запису відео. Тепер, щоб записувати відеоролики, доведеться активувати такий режим шляхом перемикання між ними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий додаток «Камера» є частиною оболонки One UI, фінальна версія якої на базі Android 9.0 Pie вийде для смартфонів Samsung Galaxy S9 і Galaxy Note 9 вже в січні наступного року, а потім до даного ПО виявляться оновлені багато інших моделей фірмових телефонів бренду, випущених переважно в 2017 – 2018 роках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • Хоть бы они мне телефон не испортили той новой прошивкой ... мне и с samsung experience хорошо

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Експерти назвали топ 5 найбільш радіоактивних смартфонів

    Аналітики зі Stocklytics склали «Рейтинг смартфонів із найвищим рівнем випромінювання у 2024 році». У топ потрапили п'ять…

    14.05.2024

    Усі три версії Google Pixel 9 показали на реальних фото

    У мережі з'явилася серія фотографій усіх трьох смартфонів ще не представленої серії Google Pixel 9.…

    14.05.2024

    adidas Stan Smith — легенда стилю та фаворит мільйонів

    Теніс є спортом, котрий об'єднує мільйони аматорів та професійних гравців на всіх континентах. Гра має…

    14.05.2024

    Де і як подивитися презентацію Google I/O 2024

    Вже сьогодні, 14 травня, відбудеться щорічна конференція Google I/O, на якій очікуються великі анонси, пов'язані…

    14.05.2024

    У новій серії смартфонів Samsung Galaxy S25 з’явиться зручна функція «Керування акумулятором»

    Серія Samsung Galaxy S25 викликає ажіотаж завдяки появі потенційно новаторської функції - "Штучного інтелекту батареї".…

    14.05.2024

    Названо смартфони realme, які оновляться до Android 15

    Бренд Realme готує оновлення Realme UI 5.0 на базі Android 15 для кількох десятків моделей…

    14.05.2024