Нову технологію швидкої зарядки Huawei представить у 2019 році

Компанія Huawei готує до запуску новий протокол SuperCharge в 2019 році. Друге покоління SuperCharge було представлено компанією одночасно з флагманським смартфоном Mate 20 Pro в жовтні.

Так званий SuperCharge 2.0 потужністю 40 Вт поки використовується тільки в Mate 20 Pro і Honor Magic 2. Новий протокол SuperCharge буде орієнтований на як смартфони середнього рівня, так і на флагмани.

Цікаво, що новий SuperCharge виявиться менш потужним — він розрахований на 20 Вт. При цьому вольтаж залишиться на рівні 10 В, а сила струму знизиться до 2 А.

Таким чином, новий SuperCharge не буде настільки швидким, як SuperCharge 2.0 в Huawei Mate 20 Pro. Але така зарядка виявиться куди більш поширеною, діставшись і до середніх за ціною смартфонів.

Варто відзначити, що SuperCharge на 20 Вт все ще випереджає 18-ватну зарядку Qualcomm Quick Charge 3.0, яка використовується більшістю виробників в смартфонах середнього рівня і подорожче. У Qualcomm є і більш швидкий протокол, Quick Charge 4.0+, але його впровадження йде повільно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.