Користувачам стали відомі характеристики нового смартфону Huawei Nova 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всього два дні тому відбувся анонс смартфона Honor View 20 з 48-піксельної камерою, і ось — друга модель, але на цей раз вже під маркою Huawei. Nova 4 стане справжнім камерофоном, правда, тільки в топовій версії, а ще флагманського процесора у цієї моделі не буде.

Всі характеристики моделі видно на зображенні вище-її опублікував один з користувачів соціальної мережі Weibo. Перше, що хочеться відзначити, це відсутність флагманської платформи: замість Kirin 980 використовується Kirin 970. Загалом, обидві SoC забезпечують достатній рівень продуктивності, але бюджетним флагманом Nova 4 вже не назвати.

Другий момент якраз стосується камери. Справа в тому, що потрійна камера з основним сенсором роздільною здатністю 48 Мп є тільки в топової конфігурації смартфона, в той час як у всіх інших використовується датчик роздільною здатністю 20 Мп. Так що маючи на меті купити саме “камерофону” версію моделі користувачеві доведеться уважно дивитися на таблички в магазині. Що стосується двох інших датчиків зображення, то вони однакові для всіх версій моделі — 16 і 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видно, що модель отримала 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, дисплей діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю 2310 х 1080 пікселів (воно явно вказує на «дірявий» екран), фронтальну камеру з роздільною здатністю 25 Мп і акумуляторну батарею ємністю 3750 мА·год з підтримкою зарядки струмом потужністю 18 Вт.

Офіційна прем’єра смартфона, нагадаємо, запланована на 17 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.