Categories: Смартфони

Vivo NEX Dual Display Edition: найбільш інноваційний смартфон у світі

Share

Цей рік приніс дуже багато інновацій в світі мобільних технологій. Виробники намагалися обігнати один одного, впроваджуючи все більш цікаві і більш просунуті рішення. Але найбільш інноваційним смартфон, який випущений в цьому році, є пристрій від Vivo.

Уже випустивши на ринок Vivo NEX виробник дуже високо поставили планку. Vivo NEX Dual Display Edition підняв її ще вище. Цей смартфон прямо напханий великою кількістю інноваційних рішень, які вперше були застосовані в такого роду пристрої. Зацікавлені?

Vivo NEX Dual Display Edition приніс дійсно багато інновацій

Смартфон оснащений двома дисплеями. На передній частині знаходиться майже безрамковий панель Super AMOLED з діагоналлю 6,39 дюйма, співвідношенням сторін 19,5: 9 і роздільною здатністю Full HD + 2340 × 1080 пікселів. Виробник заявляє, що в її випадку коефіцієнт screen-to-body ratio становить 91,63%. На задній кришці смартфона знаходиться другий екран Super AMOLED з діагоналлю 5,49 дюйма, співвідношенням сторін 16: 9 і роздільною здатністю Full HD 1920 × 1080 пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Може здатися, що два дисплея в одному смартфоні це нововведення заради нововведення, але Vivo потурбувалася про те, щоб це рішення було найбільш корисно. І у неї дійсно вийшло, тому як другий дисплей ідеально підходить для Селфі, а вони тут виходять вище всяких похвал, так як робляться основною камерою. Також смартфон може легко зіграти роль повноцінного, високоякісного дзеркала. Але це ще не все, під час гри другий екран перетворюється в сенсорну панель, надаючи користувачу додаткові функції, як на звичайному геймпаді на консолі.

Також цікаво виглядає можливість малювання на двох дисплеях одночасно, звичайно цінність цієї функції сумнівна, але може, наприклад, стане в нагоді під час гри в каламбури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024