Samsung Galaxy S9 дуже сильно впав в ціні до мінімуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми з’ясували, що смартфон Samsung Galaxy S9 нищівно сильно впав в ціні, завдяки чому тепер його можна купити за мінімальною вартістю. Зараз, в першій половині грудня, даний апарат продають за 15 540 грн., тоді як ще півроку тому його реалізували в офіційних торгових точках на території України за цілих 27 999 грн.. За зниженою ціною покупцям доступний тільки сріблястий колір.

Важливо зауважити, що деякі торговельні точки, можливо, продають несертифіковану для нашого ринку продукцію. Це такі смартфони, які були привезені з інших країн світу. У такому випадку за гарантію на них протягом 12 місяців буде відповідати саме той магазин, в якому був куплений товар. Саме тому слід віддавати перевагу таким, у яких вже є кілька років досвіду роботи і, звичайно, багато позитивних відгуків від задоволених клієнтів.

Сам флагман Samsung Galaxy S9 здатний похвалитися 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 12 Мп основною і 8 Мп фронтальної камерами, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, захисним склом Corning Gorilla Glass 5, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Габарити корпусу телефону складають 147,7 x 68,7 x 8.5 мм, а важить він всього 163 грами. Уже в січні наступного року, приблизно через один місяць, цей апарат буде оновлено до операційної системи Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою One UI. Купити смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.