iPhone 2019 року розчарував всіх прихильників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для Apple настали «темні часи», по крайні мірі, з точки зору цін на її акції. Численні звіти вказують на те, що iPhone 2018 не продаються, а аналітики не чекають проривних продуктів і в наступному році.

Енн Лі – аналітик Nomura, японського інвестиційного банку, заявила про те, що iPhone 2019 роки не отримає зовнішніх змін. Про це вона написала в своєму дослідницькому звіті, опублікованому сьогодні, 8 грудня.

«Ми думаємо, що три нових iPhone 2019 року, ймовірно, будуть мати той же форм-фактор, що і нинішнє покоління смартфонів Apple – XR, XS та XS Max. Вони отримають лише деякі поліпшені функції, пов’язані з доповненою реальністю. Ми також вважаємо, що 2019 рік може стати останнім, коли Apple буде використовувати архітектуру дизайну iPhone X. Але в 2020 році смартфони компанії чекають більш масштабні зміни архітектури для роботи в мережах 5G і нової системи AR ».

Очікується, що розгортання мереж п’ятого покоління дасть поштовх для розвитку індустрії мобільних пристроїв, а високошвидкісна передача даних відкриє нові можливості. Nomura також передбачає, що в 2019 фінансовому році буде продано 204 млн iPhone, а в 2020 фінансовому році кількість проданих одиниць знизиться до 200 мільйонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.