Стала відома вартість бюджетних смартфонів Samsung Galaxy M10 і M20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У новому році вже не буде нових смартфонів Samsung серій Galaxy J і Galaxy On – їх замінить лінійка Galaxy M. У серію увійде багато моделей, але в розпорядженні джерела подробиці лише про двох із них – M10 і M20. І подробиці ці стосуються цін.

Як повідомляється з посиланням на обізнаних людей, близьких до розробників, вартість Galaxy M10 не перевищить $140. У свою чергу, ціна Galaxy M20 не повинна перевищувати позначку в $215. Роздуми щодо ціни наводяться з оглядкою на ринок Індії – першочерговим для Galaxy M. Так от, користувачі в Індії вважають, що смартфони Samsung могли б бути і дешевше, тільки в такому випадку вони зможуть скласти гідну конкуренцію моделям китайських компаній. Samsung ж явно не зацікавлена у втраті частки на одному з найбільших ринків, тому вона може зробити додаткові кроки щодо зниження ціни. Наприклад, продавати смартфони тільки в онлайнових магазинах.

Власне, очікування наших людей навряд чи чимось відрізняються від очікувань індусів, тому аналогічний хід Samsung може зробити і на нашому ринку. Названі ціни, швидше за все, теж будуть актуальні для нас, тому що курси рупії і гривні по відношенню до долара досить близькі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про характеристики смартфонів поки відомо небагато. Galaxy M10 приписують восьмиядерну SoC Exynos 7870, 3 ГБ ОЗУ і 16-32 ГБ флеш-пам’яті. Galaxy M20 отримає SoC Exynos 7885, 3 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам’яті і 32 ГБ флеш-пам’яті, а також дисплей роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.