iPhone XR набрав максимум балів у рейтингу DxO Mark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці DxO Mark назвали iPhone XR кращим смартфоном з одинарною камерою в 2018 році. Смартфон отримав 103 бали, обігнавши Samsung Galaxy S9 Plus.

Результати тестування, яке було проведено експертами DxO Mark, були надруковані 7 грудня 2018 року. Згідно фахівцям, iPhone XR, оснащений одинарної 12-мегапіксельною камерою, набрав 103 бали. Найближчим конкурентом пристрою став Samsung Galaxy S9 Plus, його якість фотографій в DxO Mark оцінили в 99 балів.

Експерти також відзначають, що за своїми можливостями зйомки iPhone XR практично не поступається більш дорогим XS і XS Max, які оснащуються подвійний фотокамерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone XR став найкращим однокамерним смартфоном, який ми коли-небудь тестували. При звичайній фотозйомці він значно перевершує Google Pixel 2, так як фотографії на XR відрізняються меншою кількістю шумів.

iPhone XR вийшов на ринок 26 жовтня 2018 року. Вартість версії з 64 гігабайтами становить 27 999 гривень. Девайс з діагоналлю екрана 6,1 дюйма пропонується в шести кольорах: чорному, жовтому, блакитному, червоному, кораловому і білому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.