Pixel 3 проти OnePlus 6T: який флагман знімає краще?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Листопад виявився місяцем випробувань для OnePlus 6T . Спочатку камеру флагмана китайської компанії порівняли з Huawei Mate 20 Pro. Тест був нелегким, оскільки останній смартфон могутніше щодо створення фотографій. При цьому 6т виявився дуже крутим і видав непогані результати. Трохи пізніше пристрій кинули в бій з Pixel 3 XL, який теж виявився не дуже рівним. Тепер флагман OnePlus порівнюють з молодшим представником лінійки смартфонів Google. Результати випробування – всередині.

Варто зазначити, що порівняння OnePlus 6T і Pixel 3 XL було цікавим. Справа в тому, що умільці портували режим нічної зйомки Night Sight зі смартфона Google на 6т, так що програмна складова пристроїв була приблизно на одному рівні. Однак міць напрацювань інженерів Google дала про себе знати – в більшості ситуацій XL-версія Pixel видавала кращий результат.

Тепер черга показати свій потенціал дійшла до звичайного Pixel 3. У нього 12,2-мегапіксельна камера з діафрагмою f / 1.8 і оптичною стабілізацією зображення. У OnePlus 6T подвійний об’єктив на 16 і 20 мегапікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва смартфони записують відео в 4К. При цьому OnePlus 6T вміє писати 4К-ролики на 60 кадрах в секунду і 1080р – на 120. Випробування провели журналісти Phandroid .

Пристрої випробували в різних умовах: є приклади зйомки портретів, пейзажів, нічного міста, макро і інших типів. Для зручності кадри поставили поруч і склеїли. Знімки зліва належать Pixel 3, тоді як справа розташувалися фотографії OnePlus 6T.

Більшість знімків відрізняється балансом білого. До того ж позначається наявність подвійного селф-камери на Pixel 3, яка дозволяє робити ширококутні знімки. Портрети з її допомогою виглядають відмінно.

Завантажити оригінали фотографій для детального порівняння можна за посиланням . Всього в архіві 159 знімків, так що перед завантаженням краще підключитися до бездротової мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.