Nokia 9 PureView із п’ятьма об’єктивами показана на нових фото у чохлах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global готує до випуску флагманський смартфон Nokia 9 PureView. Поки незрозуміло, коли саме представлять новинку, але в одному немає ніяких сумнівів – це буде перша модель у світі з камерою, що складається з п’ятьох об’єктивів і такої ж кількості датчиків зображення. Ми вже мали можливість роздивитися цю камеру, але зараз джерело опублікувало зображення моделі в чохлах, на яких добре видна і фронтальна панель смартфона.

Втім, ще не зрозуміло, що звертає на себе увагу більше: та сама фронтальна панель або виріз для основної камери в чохлі – адже таку незвичайну форму можна обіграти по-різному. Як бачимо, будуть і шестикутні варіанти, і круглі.

Фронтальна панель оформлена своєрідно і не дуже сучасно за теперішніх часів: рамки вгорі і внизу пристойні, вирізу або хоча б «дірочки» у верхній частині немає. Перед нами точно флагман? Втім, при діагоналі 5,9 дюйма смартфон навіть з такими рамками не повинен бути громіздким. В чохлі не передбачено отвору для сканера відбитків пальців – це підтверджує розміщення його в екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки приписують моделі SoC Qualcomm Snapdragon 845, 6-8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, АКБ ємністю 4150 мА·год, захищене (IP68) виконання і ОС Android 9.0 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.