Categories: Смартфони

П’ять смартфонів, реліз яких ми чекаємо в 2019 році

Share

На 2019 рік заплановані релізи Samsung Galaxy S10, нових iPhone і багатьох інших гаджетів. Ми зібрали п’ять найцікавіших новинок, прем’єру яких ми з нетерпінням чекаємо наступного року.

Samsung Galaxy S10

Флагманський смартфон від Samsung повинен вийти в лютому 2019 року. Чуток про нього найбільше: журналісти повідомляли і про шість основних камерах, і про круглий виріз під фронтальну камеру на дисплеї. Однак на даний момент точно очікувати варто лише двох речей: Galaxy S10 вийде в декількох версіях, одна з яких буде підтримувати 5G-мережу. Та й дизайн смартфона навряд чи виявиться настільки інноваційним, як раніше обіцяли інсайдери: судячи зі знімків, опублікованими GizmoChina, девайс буде багато в чому нагадувати Note 8.

iPhone 2019

Реліз нових iPhone відбудеться восени 2019 року, що цілком традиційно для Apple. Головна інтрига – чи отримає новий смартфон градієнтне забарвлення, про яку стало відомо після виявлення журналістами патентних зображень. Крім цього, багато блогери впевнені в тому, що iPhone 2019 роки отримає потрійну основну камеру і позбудеться знаменитої «чубчика» у верхній частині дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 4

Самий неоднозначний смартфон на ринку також отримає оновлення в 2019 році. Ймовірно, він, як і iPhone в 2018 році і прийдешній Samsung Galaxy S10, отримає кілька різних версій, одна з яких за розмірами буде перебувати між звичайним Pixel і версією XL. Реліз пристрою може відбутися в жовтні 2019 року. Користувачі сподіваються, що смартфон отримає повністю оновлений дизайн, а сама Google розширить географію продажів свого девайса.

OnePlus 7T

Все, чого чекають користувачі OnePlus, це колосальних змін як дизайну, так і технічних характеристик смартфона. Кожне нове покоління не сильно відрізняється від попередника, і OnePlus варто було б змінити цю концепцію при розробці нового покоління смартфона. Ймовірно, він буде представлений в січні або травні 2019 року. З чуток, девайс може отримати підтримку 5G-мережі і дактилоскопічний датчик, розташований всередині дисплея. Позбудеться чи смартфон «чубчика», поки не відомо.

Huawei Mate 30 Pro

Дата релізу китайського флагмана – жовтень 2019 року. Деталей про нього дуже мало, проте точно відомо, що девайс отримає оновлену камеру (аж до 40 мегапікселів сумарно з двох об’єктивів), розроблену спільно з компанією Leica, а також вже передбачувану підтримку 5G. Очікується, що смартфон буде підтримувати технологію двох SIM-карт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Пока другие компании думают какие инновации ввести в будущие смартфоны apple думает какой цвет сделать и как убрать говнобровь которую сама же и придумала ...

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    ASUS представила ігрові роутери з Wi-Fi 7 та ІІ

    Компанія ASUS випустила два нові роутери лінійки TUF. Нові пристрої призначені для геймерів, повідомляє ITHome.…

    03.05.2024

    Топ-15 найкращих китайських смартфонів у 2024 році

    Коли настає час змінити телефон, перед покупцем постає вибір: взяти модель від відомого виробника, чиє…

    03.05.2024

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024